press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/17

En bryllupsfotografering har en varighet på alt fra 1-12 timer. Her foreviger jeg den delen av dagen som dere ønsker.

Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon eller har flere spørsmål om bryllupsfotografering. 

Jeg er medlem i Norges Fotografforbund der jeg er pliktig til å oppbevare alle bildene fra deres dag i minst 10 år. Jeg er også pliktig til å levere mine tjenester og produkter til priser som er bygget på kalkyler som ikke medfører prisdumping.

Her er mine priser på bryllup. Inkludert i prisene er det høyoppløselige bilder dere får. Det vil si at dere kan ordne forstørrelser, album, takkekort osv. selv. 

Pakke 1: Fotografering i 1 time og dere får tilsendt ca 50 bilder. 7000,-
Pakke 2: Fotografering i 2-3 timer og dere får tilsendt ca 100 bilder. 12000,-
Pakke 3: Fotografering i 4-6 timer og dere får tilsendt ca 200 bilder. 19000,-
Pakke 4: Fotografering inntil 12 timer og dere får tilsendt ca 400-500 bilder + 1stk 20x20 album med ca 50 bilder i. 27000,-

 

Kjørekostnader kan komme i tillegg. Tar ikke noe tillegg for kjøring i Sykkylven kommune.

Allerede samme kveld eller dagen etter bryllupet vil dere få tilsendt noen av bildene. Resten av bildene vil dere få tilsendt ca 3-4 uker etter bryllupet.

Ønsker dere å bestille forstørrelser, takkekort osv via meg så får dere 25% rabatt på bestilling av produkter om dere bestiller innen 2 uker fra dere mottar hele galleriet. Etter de 2 ukene vil prosenten gå ned på 10% og blir der fast.

Inkludert i prisen er ett planleggingsmøte. Under dette møtet så snakker vi om hva dere ønsker fra meg. Hvor skal bryllupsbildene bli tatt, hvem skal bli med på gruppebilder, når skal de forskjellige bildene bli tatt og generelt alle ønskene dere har for dagen.

**Jeg er medlem i Norges Fotografforbund der jeg er pliktig til å oppbevare alle bildene fra deres dag i minst 10 år. Jeg er også pliktig til å levere mine tjenester og produkter til priser som er bygget på kalkyler som ikke medfører prisdumping.