Nyfødtfotografering - 1800,-
En nyfødtfotografering har en varighet på 1-3 timer og bør bli gjort innen barnet er 14 dager. Ved bestilling av fotografering oppgi termindato så holder jeg av tid 2 uker +/- rundt termindatoen. Vi tar fotograferingen etter tempoet til barnet med tanke på å soving, mating og kanskje bytte en bleie eller to. Inkludert i prisen får dere vannmerket prøvebilder til gjennomsyn. Alle kjøp av bilder kommer i tillegg.

Barnefotografering - 1500,-

En barnefotografering har en varighet på ca 1 time. Fotograferingen kan foregå i studio eller ute. Om søsken/familien er med til fotograferingen tar jeg gjerne noen enkle søsken/familiebilder helt til slutt. Inkludert i prisen får dere vannmerket prøvebilder til gjennomsyn. Alle kjøp av bilder kommer i tillegg.

Søskenfotografering - 1600,-

En søskenfotografering har en varighet på ca 1 time. Fotograferingen kan foregå i studio eller ute. Jeg tar også portrett av hver enkelt om det er ett ønske. Om hele familien er med tar jeg gjerne noen enkle familiebilder helt til slutt. Søskenfotografering passer også fint for voksne barn som vil gi bilde i gave til sine foreldre. Inkludert i prisen får dere vannmerket prøvebilder til gjennomsyn. Alle kjøp av bilder kommer i tillegg.

Konfirmantfotografering - 1200,-

En konfirmantfotografering har en varighet på ca 1 time. Fotograferingen kan foregå i studio eller ute. Jeg anbefaler å ta bildene ute om været tillater det. Fotografering på selve konfirmasjonsdagen er også mulig, ta kontakt så fort du vet datoen om du ønsker å få tatt bildene denne dagen. Inkludert i prisen får dere vannmerket prøvebilder til gjennomsyn. Alle kjøp av bilder kommer i tillegg.

Familiefotografering - 1800,-

En familiefotografering har en varighet på ca 1 time. Fotograferingen kan foregå i studio eller ute. Under fotograferingen tar jeg forskjellige oppsett på familien. Om dere ønsker det tar jeg også søskenbilder og portrett. Inkludert i prisen får dere vannmerket prøvebilder til gjennomsyn. Alle kjøp av bilder kommer i tillegg.

Bryllupsfotografering - fra 3000,-

En bryllupsfotografering har en varighet på 1-12 timer. Her foreviger jeg den delen av dagen som dere ønsker. Ta gjerne kontakt om hva dere ønsker så får dere mer informasjon om pakker og priser.

Trykk på PDF'en for å få full oversikt over produkter og priser

Norges fotografforbund
Jeg er medlem i Norges fotografforbund. Hva betyr dette for deg som kunde?

- Jeg arkiverer originalopptak fra kundeoppdrag, på en sikker måte og tar vare på dem i minimum ti - 10 år

- Jeg leverer mine tjenester og produkter til priser som er bygget på kalkyler som ikke medfører prisdumping

- Virksomheten jeg er ansvarlig for er registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer og registrert i merverdiavgiftregisteret

- Jeg overholder forpliktelser vedrørende innberetning og betaling av merverdiavgift, skatter og avgifter som norsk lov pålegger virksomheten min

- Jeg leverer regnskap og eventuelt revisjonsberetning i henhold til gjeldene regler og tidsfrister

- Ved opphør sørger jeg for at arkivet videreføres samlet, eventuelt at den enkelte kunde får tilbud om å kjøpe/overta sine originalopptak. I så tilfelle settes en tidsfrist som er romslig nok til ikke å oppfattes som utilbørlig press

© Fotograf Stefine Marie Skare   2021

Fotostudio: Sykkylvsvegen 1010, 6220 Straumgjerde

 

Fotostudio er kun åpent etter avtale

E-post: stefinemarie@hotmail.com

 

Tlf: 98 67 06 95

Org. nr. 920877087